Обучение “Инициативност и предприемачество; Лидерски умения”

В края на месец юли 2018г. екип на Сдружение „Консултантско бюро Напредък 7“ в пОбучение АСАРЕЛартньорство и по силата на двустранен договор с ЦПО към „БЛЪШ“ ЕООД, реализира обучение в  гр. Панагюрище; АСАРЕЛ. 10 лица на ръководни позиции преминаха обучение „Инициативност и предприемачество; Лидерски умения“  в рамките на 30 учебни часа.

В програмата бяха заложени следните теми: лидерски и мениджърски умения /прилики и разлики, „Да видиш или да управляваш“/, изграждане на ОбучениеОбучениеефективен и работещ екип, мотивация на екипа, роля на комуникацията и бариерите в общуването; конфликтност и начините за ефективно отработване на възникнали ситуации на спор или конфликт.

Двама обучители на КБН7 организираха работните дни на участниците, балансирайки  между теоретичнОбучениеОбучениеа и практическа част, като използваха интерактивни методи на преподаване. Инициираната активност у участниците, създаде възможност за провеждане на множество практически упражнения, дискусии и ползотворна групова работа.

Благодарим на АСАРЕЛ за гласуваното доверие!

Please follow and like us:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *