ЦСРИ/КБН7 с участието на деца потребители на социални услугиПо повод  1 – ви март,  екипът на ЦСРИ/КБН7 с участието на деца потребители на социални услуги, посетихме Областна администрация Пловдив, където бяхме гости на г-жа Евелина Апостолова /заместник – областен управител на област Пловдив/ .

Г-жа Апостолова с удоволствие разказа за структурата на областната администрация, за нейните отговорности и задължения. Децата бяха поздравени и от  г-н Петър Петров и инж. Димитър Керин /също заместник – областни управители/.

Децата потребители на социални услуги в ЦСРИ подариха на Областна администрация Пловдив, първомартенско пано, изработено от тях, с пожелание за здраве и късмет. Прекрасни мартеници имаше и за служителите в ОА, които споделиха за спецификата на тяхната работа.

Празнично пано подарихме и на служителите на ГД КПД – Държавна агенция за закрила на детето. Служителите на Дирекцията поздравиха децата и екипа на ЦСРИ, като на свой ред ни предоставиха информационни материали за горещата телефонна линия за сигнал при дете в риск, както и плакати и банери с информация за правата на децата, подходящи за различни възрастови групи.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *