ДЕН НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ

В ЦСРИ ПО СЛУЧАЙ МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА ДЕТЕТО

На 01.06.2021г. по случай Международния ден на детето в социалната услуга за деца Център за социална рехабилитация и интеграция Р. Киркович / КБН7 ще се проведе “Ден на отворените врати”. Инициативата се реализира с активното участие и партньорство на ЗОНТА КЛУБ ПЛОВДИВ.

Центърът е част процеса на деинституционализация и функционира след закриването на дом за деца Рада Киркович. През целия ден на 01.06. са предвидени мероприятия с децата, като от 14.30 часа ще бъдат представени пред институции и заинтересовани страни постигнатите резултати от услугата за последните 4 години. Като гости са поканени присъстват: г-н Георги Стаменов – кмет на Район “Централен” на Община Пловдив; г-н Георги Титюков – зам.-кмет “СМДСП” на Община Пловдив; г-жа Емилия Иванова – регионален директор “Социално подпомагане”; д-р Надя Танева – Директор ДСП Пловдив; г-жа Веселина Ботева – директор на Дирекция “СП” на Община Пловдив; г-жа Анна Кръстенова – Директор ДСП Родопи; г-жа Пенка Патишанова – директор ДСП Марица, началници на Отделите за Закрила на детето и др. 

     За  периода от 4 години, екипът на услугата е подкрепил приблизително 500 деца и семейства насочени от Органа по закрила; Средно месечна заетост с 68 потребители, при капацитет 40;   Общ брой сесии с децата, родителите и представителите на институции – 40 311; реализираната  Мобилна работа / работа на терен в гр. Пловдив и региона – над 2800 посещения и сесии по подкрепа; проведени са 108 групови програми.

Управител Николета Янева 0898 29 67 05

ЦСРИ Р. Киркович / “Консултантско бюро Напредък 7”

е-mail: kbn_7@abv.bg;

 web-site: www.kbn7.com;

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *