СДРУЖЕНИЕ КБН7 – ПАРТНЬОР НА ОБЩИНА ПЛОВДИВ – РАЙОН „ЗАПАДЕН“

В СПОРТНА ХЕПЪНИНГ ИНИЦИАТИВА

Уникален празник събра малки и големи в район „Западен“ Район „Западен“ – община Пловдив  на празник под мотото „Нестле Живей Активно! Активни Ден и Нощ!“.

             Събитието се проведе на 24.09.2022 г. /събота/ от 10:30 часа, на обновената алея до Братската могила на бул. „Свобода“. Официалното откриване бе в 10,30 часа. Началото  даде Димитър Колев – кмет на Район „Западен“.

              В 10:45 часа се проведе „Панаир на спорта и хвърчилата“, Проведени бяха  демонстрации по баскетбол от Академик Пловдив, по лека атлетика от СК „Актив“ и по таекуондо. Имаше и открит урок по DANCE FITNESS DANCELO от Фитнес център „ Hammer gym“. Програмата продължи в 12:15 часа с конкурс за здравословен начин на хранене „Семеен пикник“. Всички присъстващи да донесоха домашно приготвена здравословна храна, като по този начин се даде и  шанс за спечелване на награда. Поздравления и за шеф готвач Росен Чакъров, който ни даде ценни кулинарни съвети за здравословно хранене. За най-запознатите с темата се проведе викторина „Аз познавам здравословните храни“.

               В 13:00 часа се проведе модулът „Живей активно с домашния любимец“.

               Проведе се и викторина на тема „Спазвам правилата за движение по пътищата“.

               В събитието имаше и дегустация на здравословен шоколад „ГАЙО“.

               Кулминацията на празника бе в 13:30 часа, когато беше изтеглена и голямата награда – велосипед „SPRINT“.

Партньори на събитието са КТИ – “ХВЪРЧИЛО„ гр. Пловдив; СДРУЖЕНИЕ „КБН 7“; Паралелен свят сдружение с обществено полезна дейност, Гайо шоколад и магазин за спортни стоки Decathlon.

Спонсори на събитието Велосипеди ,SPRINT HOTEL NIKEN ПАМПОРОВО ДЕТСКИ ЦЕНТЪР МАЛКАТА РУСАЛКА.

Сърдечни благодарности към всички, които се включиха в празника „Нестле за Живей Активно! Активни Ден и Нощ!“ на Братската могила.

живей активно
живей активно
живей активно
живей активно
живей активно
живей активно
живей активно
1
2
3
4
5
6
7
previous arrow
next arrow